produk

  • 2.8″ SIP Video Door Phone Mechanical Pushbutton Model I9

    2.8″ SIP Video Door Phone Tombol Tekan Mekanik...

    Deskripsi Produk Fetures Produk Spesifikasi Panel Bahan Alum + PMMA Warna Perak Elemen tampilan 1/3″CMOS Lensa 120 derajat sudhut amba Cahya Putih Layar Cahya 3,5 inci Tipe Tombol LCD Mekanik Tombol Tekan Kapasitas Kartu ≤80,00 pcs Speaker 8Ω, 1.5W /2.0W Mikrofon -56dB Dhukungan Daya 18~20V DC Door Button Dhukungan Konsumsi Daya Siaga <30mA Konsumsi Daya Maks <300mA Suhu Kerja -30°C ~ +50°C Suhu Panyimpenan -30°C ~...

  • Enkoding Villa Video Door Phone Model I1

    Enkoding Villa Video Door Phone Model I1

    Product Fetures Spesifikasi Sistem Linux Panel ngarep Aluminium Warna Ireng & Silver Kamera CMOS;2M Piksel Cahya Putih Tombol Cahya Tipe Tombol Tekan Mekanik Kapasitas Kartu ≤40.000 pcs Speaker 8Ω, Mikrofon 1.0W/2.0W -56dB Dhukungan Daya 12~48V DC RS 485 Dhukungan Port Gate Dukung Magnet Tombol Door Dhukungan Konsumsi Daya Siaga ≤4. Konsumsi ≤12W Suhu Kerja -40°C ~ +50°C Suhu Panyimpenan -40°C ~ +60°C Kelembapan Kerja...

  • 2-Wire 7″ Model Monitor njero ruangan basis Linux I7V

    2-Wire 7″ Mode Monitor Indoor berbasis Linux...

    Spesifikasi Produk Sistem Panel Linux Bahan Plastik Warna Putih&Ireng Tampilan Layar sentuh kapasitif 7-inci Resolusi 480*272 Operasi Speaker Tombol Tekan Kapasitif 8Ω, Mikrofon 1.5W/2W -56dB Input Weker 4 Input Alarm Tegangan Kerja DC24V (SPoE),EDC48V(PoE) Konsumsi Daya Siaga ≤4.5W Konsumsi Daya Maks ≤12W Suhu Kerja -40°C nganti 50℃ Suhu Panyimpenan -40°C nganti 60°C Kelembapan Kerja 10 nganti 90% RH IP Kelas IP30 Antarmuka P...

  • TCP/IP 7″ Model Monitor Indoor berbasis Linux I7A

    Mode Monitor Indoor Berbasis Linux TCP/IP 7″...

    Spesifikasi Produk Sistem Panel Linux Bahan Plastik Warna Putih&Ireng Tampilan Layar sentuh kapasitif 7-inci Resolusi 480*272 Operasi Speaker Tombol Tekan Kapasitif 8Ω, Mikrofon 1.5W/2W -56dB Input Weker 4 Input Alarm Tegangan Kerja DC24V (SPoE),EDC48V(PoE) Konsumsi Daya Siaga ≤4.5W Konsumsi Daya Maks ≤12W Suhu Kerja -40°C nganti 50℃ Suhu Panyimpenan -40°C nganti 60°C Kelembapan Kerja 10 nganti 90% RH IP Kelas IP30 Antarmuka P...

BABAGAN AWAKE DHEWE

  • kok milih kita

    XIAMEN CASHLY TECHNOLOGY CO., LTD.iki diadegaké ing 2010, kang wis devoting dhewe ing Video sistem interkom lan ngarep pinter kanggo luwih saka 12 taun.

  • kok milih kita

    CASHLY duwe 20 insinyur ing pusat R&D lan menang 63 paten.Produk CASHLY menyang pasar kudu lulus RD, laboratorium uji lan produksi uji coba skala cilik.Saka materi kanggo produksi kita kontrol kualitas ketat.

  • kok milih kita

    Ing basis saka saluran bisnis utama kawangun dening telung sektor keamanan Smart, bangunan Smart, sistem manajemen fasilitas Intelligent adhedhasar IOT.Kita nyedhiyakake layanan cerdas HOME IOT profesional kanggo pelanggan domestik lan manca kanthi macem-macem solusi sistem interkom video, Smart home, Smart building public, Smart hotel.

  • kok milih kita
  • kok milih kita
  • kok milih kita

warta kita

  • 111

    GSM Video Multi-Household Intercom System News

    • 2017: Sistem interkom video 4G GSM dirilis.Sistem interkom 4G GSM gampang mlebu lan metu - mung mencet nomer lan gerbang mbukak.Ngunci sistem, nambah, mbusak lan nundha pangguna rampung kanthi gampang nggunakake telpon apa wae.Teknik ponsel...

  • 02

    Berita Solusi Sistem Interkom Video berbasis TCP/IP Linux

    • 2014: telpon lawang video IP dibukak • sistem Full-digital karo transmisi data stabil & aman.• sumber daya POE, distribusi kabel project prasaja lan trep.• Alamat IP ngasilake sawise pemetaan otomatis, trep kanggo debugging lan ...

  • warta

    2020: CASHLY dadi panyedhiya interkom video rong kabel paling dhuwur ing China

    • 2020: CASHLY dadi panyedhiya interkom video rong kabel paling dhuwur ing China.Sistem interkom Video rong kabel nggunakake teknologi operator daya broadband kacepetan dhuwur adhedhasar teknologi digital IP lan kanthi inovatif nggunakake teknologi operator saluran listrik broadband kanggo mujudake ...

Perlu Bantuan Liyane?

Pakar kita ing kene kanggo mbantu sampeyan.